top of page

Årets sista Näringslivsfrukost 27 november
Årets sista näringslivsfrukost - Vem behöver jag vara som ledare och kollega i dessa tider?

27 november kl 07.45-08.30

Moderator Fredrik Nilsson


På länk och i soffan:

Mari Ramnek, ägare Zebra i Norr AB Mari driver Zebra i Norr sedan 2003 där hon jobbar som coach och workshopledare. Mari har lång erfarenhet som utbildare i coachning, workshopledning och livs- och karriärscoaching och är passionerad av att få team och ledare att fungera på topp.


Maria Lundberg, vd/försäljningschef Trixie Sverige AB Maria beskrivs som en superengagerad, rak och tydlig ledare med hjärtat på rätta stället. Hon har varit verksam inom Trixie sedan 1989, som vd senaste 11 åren. Trixie är en helhetspartner inom zoo fackhandeln och genom samarbeten med starka välkända varumärken och egna varumärket TRIXIE är detta ett företag under ständig tillväxt.

Under frukosten kommer Mari och Maria att ge tips och råd för dig som ledare och kollega hur du kan bidra till bra arbetsmiljö, arbetsglädje och bra resultat under rådande omständigheter.


Ingela M Johansson AB, Organisationskonsult & Beteendevetare

Ingela arbetar sen snart 20 år tillbaka inom arbetsmiljöområdet och sen 2016 som egen företagare. Drivkraften är att bidra till en bra arbetsmiljö, ett hållbart arbetsliv och arbetsglädje. Dagens arbetsliv utmanar oss människor genom en snabb förändringstakt medan människans behov är sig lika över tid.

Under frukosten kommer Mari, Maria och Ingela att ge tips och råd för dig som ledare och kollega hur du kan bidra till bra arbetsmiljö, arbetsglädje och bra resultat under rådande omständigheter.Nicklas Larsson, Näringslivschef Piteå Kommun berättar om P.S Ses snart, Piteå Business Awards, Företagsakuten och kommunens insatser i samband med Corona.

Åsa Wikman, Miljö- och hälsoskyddschef Piteå Kommun, kort info om kommande möte för serveringsställen i Piteå.


Länk till livesändning Frukost med Näringslivet i Piteå här

Varmt Välkommen!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page