Piteås nya affärsfrukost

February 11, 2016

Det är hög tid att Piteå får en näringslivsfrukost som är skapad av och för företagen. Där entreprenörer, eldsjälar och framgångsrika satsningar hyllas. Där vi lyfter fram den positiva bilden av att driva företag i Piteå. Tillsammans med Näringslivsgalan är det här den bredaste mötesplatsen för entreprenörer, företag, kreatörer, enskilda näringsidkare, organisationer och nätverk.

 

Många har sneglat på Luleås lyckade frukostar och önskat att vi haft något liknande i Piteå. Nu får vi möjlighet till det. Det enda som krävs är att du, dina kollegor och dina kunder, viker en morgon i månaden åt att träffa nya kontakter och bredda ditt affärsnätverk. En investering som kan visa sig lönsam.

 

Ambitionen är att skapa en mötesplats som blir central för hela Piteås näringsliv. Här kan du regelbundet möta nya affärskontakter över en god frukost. Vi lovar inspirerande samtal, intressanta personer och spännande program. 

 

Boka in datumen redan nu: 11/3, 8/4, 13/5, 10/6, 9/9, 14/10, 11/11, 9/12

Tid: 07.15 - 08.45

Plats: Kaleido, Storgatan 44

 

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Piteås nya affärsfrukost

February 11, 2016

1/1
Please reload

Senaste inlägg

December 17, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Arrangörer

Partner 
Mediepartner 

©Frukost med näringslivet I Piteå. 

  • Facebook Black Round