top of page

Program den 14 oktober


Temat på frukosten den 14 oktober är: Hur skapar vi en levande stadskärna i Piteå

Vi delar med oss av best practise för hur man som butik kan få fler lojala kunder som återkommer oftare och handlar till ett högre belopp. Hur kan vi ändra paketeringen, dvs erbjudande mot konsumenterna och hur kan man förändra marknadsföringen.

Deltagare på scenen: - Anna Lundmark på Destination Piteå berättar om vilka insatser som de ska göra för handel, turism och destinationen - Gustav Fjellström på Local Store berättar om hur de tänker för att tackla den nya tidens digitala kunder. - Karin Källström, Hem ljuva hem, delar med sig av hur hon har tänkt för att lyckas som unik butik i en liten stad

Konferencier:David Sundström och Helena Karlberg

Frukostvärd: Bryggerikällaren

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page