Program 10 februari

January 23, 2017

 

Ett nytt år och nya möjligheter - välkommen på frukostmingel med fokus på rekrytering!

Under en energifylld morgon lär vi oss mer om Employer Branding. Låt företagets Employer Brand bli någonting som särskiljer er och skapar en konkurrensfördel när ni skall rekrytera. Optimera rekryteringskampanjerna och öka kostnadseffektiviteten. Arbeta för att långsiktigt stärka attityder och kunskap kring er som arbetsgivare.

 

Vi får ta del av tre företags syn på Employer Branding och hur de jobbar med att stärka sitt företags varumärke för att bli en attraktivare arbetsgivare. Pär Eriksson från Restaurang Tages, Peter Nordlund, Arctic Group och Magnus Edin, Sunpine står på scenen.

 

Norrbotten Media Week pågår den 3-11 februari där Frukosten är en programpunkt. Greta Wimander berättar om varför Norrbottens Media Week är viktig och vi applåderar vinnarna av årets Young Creative Challenge.  

 

Vi avslutar med att höra Arbetsförmedlingen Piteå berätta om hur arbetslösheten ligger i Sverige och hur Piteå ligger till och vad de gör för att minska den. 

 

Månadens frukostvärd är Adecco.

 

 

 

Please reload

Utvalda inlägg

Piteås nya affärsfrukost

February 11, 2016

1/1
Please reload

Senaste inlägg

December 17, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Arrangörer

Partner 
Mediepartner 

©Frukost med näringslivet I Piteå. 

  • Facebook Black Round