top of page

Program 16 februari


TEMA: Skydda ditt företag mot dataintrång och olyckor

I takt med att en större del av företagens tillgångar lagras digitalt ökar incitamenten för kriminella att begå dataintrång. Metoderna blir mer och mer sofistikerade, med datavirus, trojaner och DoS/DDos-attacker. Flera svenska myndigheter och företag som varit drabbade av dataintrång, har dessutom inte känt till att man utsatts. Det är inte bara stora koncerner som drabbas av dataintrång. Allt fler småföretag råkar illa ut och följderna kan bli kostsamma.

Vad kan man som företagare göra för undvika att drabbas av dataintrång?

  • Nordtool berättar om då de blev hackerattackerade - Anders Abrahamsson, Platschef / Marknad

  • Skylite – vad ska man tänka på som företagare för att skydda sig.

  • Vilka försäkringslösningar finns – Robert Johansson, Söderberg & partner

Nytt i programmet är en gäst kopplat till ett aktuellt ämne. Den här morgonen gästas vi av Stefan Lindbäck, VD Lindbäcks Bygg, som berättar om invigningen av deras nya fabrik på Haraholmen och planerna framåt.

Frukostvärd: Söderberg & Partner

Moderator: Fredrik Nilsson & Ella Jonsson

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page