top of page

Frukost med näringslivet i Piteå 11/10 2019

Äntligen avslöjas vilka som nominerats till årets Piteå Business Awards. 7 priser, innebär 21 nominerade som alla har gjort fantastiska insatser under det gånga året. Vill du veta mer om nomineringskriterierna hittar du dem här

Annika Sandberg, gruppchef företag Sparbanken Nord Annika berättar om varför de valt att dela ut priset Årets UF-ambassadör tillsammans med Ung Företagsamhet. Hon kommer också att prata om hur Sparbanken engagerar sig i frågor som är viktiga för Norrbottens framtid.

Följande priser delas ut under Piteå Business Awards den 8/11 Många av de nominerade kommer att finnas på plats under frukosten och vi får nu ta del av vad de tror varit deras framgångsfaktorer. Årets UF-ambassadör Årets Besöksanledning Årets Start Up Årets Hållbarhetspris Årets Småföretagare Årets Varumärke Årets Företagare

www.frukosten.se

Nomineringar Piteå Business Awards 2019

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page