top of page

Frukost med näringslivet 8/11


Fredagsmorgon med inspirerande samtal, intressanta personer och spännande program. Ta med dig kollegor och kunder och gör en lönsam rivstart på dagen.

Dörrarna öppnas 07.15, programmet börjar 7.45 och pågår ca 30 minuter, sedan fortsätter minglet till 08.45.

Samuel Hellström, VD Hellströms Hellströms är familjeföretaget med fokus på att vara ledande inom långsiktigt byggande. För dem är det viktigt att vara en trygg partner, satsa på hållbarhet och verka på en lokal marknad. Idag får vi veta mer om hur de skapar goda förutsättningar för sina medarbetare och hur de jobbar för att vara en hållbar arbetsgivare.

Mikael Söderberg, PodComp PodComp arbetar för att positionera fiberkomposit som framtidens miljövänliga material. De lever och andas innovation och industriell tillverkning samtidigt som hög produktionstakt och kundanpassade konstruktioner innebär att de hela tiden utvecklar sin arbetsmiljö och arbetssätt. Här bryr man sig om det lokala och är stolta över det som produceras.

Jenny Lindholm, Smarteyes Piteåbutiken Smarteyes har blivit utnämnd till Årets Butik inom koncernen. Jenny lyfter butikens anställda tillsammans med kunderna som sina viktiga framgångsfaktorer. Att både personal och kunder trivs skapar goda förutsättningar, detta i en tid då det ofta talas om handelsdöden. Jens Lundström, Arctic Business, med temat ”vad vi på Arctic Business kan göra för er”.

Mångfaldsdiplomering Dags för Piteå Kommuns mångfaldsdiplomering, denna gång tilldelas priset PiteEnergi för deras insatser inom området. www.frukosten.se

Varmt välkommen!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page