top of page

Frukost med Näringslivet i Piteå 13 mars 2020


Då var det dax för mars månads frukostmöte

Frukostvärd Pireva

Representative of Luxcara

Luxcara is an independent asset manager offering institutional investors equity and debt investment opportunities in the international renewable energy market. The owner-managed company was founded in 2009. Luxcara acquires, structures, finances and operates renewable energy and related infrastructure projects as a long-term buy-and-hold investor. The company specializes in structuring free-market power purchase agreements.

Luxcara's portfolio includes solar and wind power plants across Europe with a total capacity of more than 3 gigawatt and an investment volume exceeding 3 billion euros. With this outstanding track record, Luxcara is one of Europe’s most experienced asset managers for renewable energy investments.

In April 2019, Luxcara increased its Scandinavian portfolio with the acquisition of the wind project Önusberget, part of the Markbygden cluster and one of Europe’s largest single onshore wind projects with an expected total capacity of 750 MW.

Johanna Grimståhl, projektledare för Luleåregionen och Hemlängtan gästar frukosten för att berätta mer om hur du som företag kan bidra.

Hemlängtan är ett samarbete med Luleåregionens fem huvudorter och företag som vill

rekrytera ny arbetskraft.

Redan vårt första event hade vi 500 besökare och 30 utställande

företag, och sex månader senare hade regionen fått 50 nya medborgare.

Den 25 april kommer vi vara på Junibacken i Stockholm. Som utställare träffar du här inte

bara nyfikna arbetssökande och deras familjer, utan även andra företag och

kommunrepresentanter. Utvärderingar har visat att Hemlängtan har varit mycket uppskattat

bland besökande barnfamiljer och våra utställande företag.

Vi erbjuder också skräddarsydda partnerskap för er som vill synas utåt för besökare och i

slutändan rekrytera nya medarbetare.

Dans i skolan - GENOMBROTT FÖR DANS I SKOLAN I SVERIGE - Norrbotten och i synnerhet Piteå visar vägen

Stiftelsen Institutet Dans i skolans ordförande Björn Sprängare som har stora erfarenheter från näringslivet inte minst från sin tid som ordförande för LKAB, här berättar han om kulturens betydelse för näringslivet och i samhällsutvecklingen. Cecilia Björklund Dahlgren, professor i danspedagogik vid LTU och initiativtagare till Danslärarutbildningen i Piteå samt verksamhetschef för Institutet Dans i skolan berättar om dansens betydelse för barns och ungas utveckling, hälsa och lärande.

www.frukosten.se

Varmt Välkomna!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page