Omslag_hemsida.jpg

Fredag 16 september

Välkommen till frukost med näringslivet. För att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten både att ske fysiskt på plats men också sändas digitalt. 

Frukosten arrangeras på 2KöK Acusticum och där bjuds det på enklare frukost till alla som deltar på plats.

 

Datum: Fredag 16 september
Tid: 7.45 - 8.30
Plats: 2KöK Acusticum, Kunskapsallén 14
Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea
Anmälan: Anmäl dig här om du vill delta på plats

 

Agenda

Dagens gäster är bland annat David Öquist, VD för SunPine och Staffan Lundberg, samordnare för Norrbotniabanan Piteå kommun. 

 

Som vi alla vet står Piteå, liksom den övriga regionen, inför stora förändringar som både ställer krav och skapar möjligheter för såväl kommun som företagare. 

 

Staffan berättar om sin nya roll i den komplexa processen kring Norrbotniabanan och David bjuder in oss att titta närmare på framtidens SunPine samt visar hur de planerar att arbeta för att långsiktigt vara en attraktiv arbetsgivare.

 

Under frukosten kommer vi också att diskutera Piteå Business Awards 2023 och hur vi kan utveckla konceptet kring galakvällen.

 

På plats finns representanter från både Näringslivsavdelningen samt upphandlare från Inköpsavdelningen om ni har frågor eller bara vill prata en stund. 

 

Välkomna!

Månadens frukostvärd
Kommande datum

21 okt

18 nov

9 dec

Kontakt

Vill du bli Guldpartner eller Frukostvärd med attraktiv exponering i samband med frukostarna. Kontakta Ann Vikström på Nolia för mer information.

Ann.vikstrom@nolia.se eller 070-325 29 77

 

Har du frågor eller synpunkter?

Kontakta Stina Eriksson på Näringslivsavdelningen
Stina.Eriksson@pitea.se 0911-69 70 88