Fredag 18 november

Välkommen till frukost med näringslivet. För att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten både att ske fysiskt på plats men också sändas digitalt. 

Frukosten arrangeras på 2KöK Acusticum och där bjuds det på enklare frukost till alla som deltar på plats.

 

Datum: Fredag 18 november
Tid: 7.45 - 8.30
Plats: 2KöK Acusticum, Kunskapsallén 14
Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea
Anmälan: Anmäl dig här om du vill delta på plats

 

Agenda

Vi får veta mer om satsningen With/Without och hur Oh My och Lundqvist Trävaru framtidssäkrar och tar ansvar för kompetensförsörjning i regionen.

 

With/Without en arbetsplatsförlagd webb- och systemutvecklarutbildning som pågår under 40 intensiva veckor i samarbete med Oh My och Lundqvist Trävaru. Utan tentaångest, betyg, CSN-lån och daterad klassrumsundervisning.

 

Rektor för utbildningen är Frida Berglund (Oh My) och hon kommer berätta om en gemensam taktik för att ta kontroll över det ständiga kompetensbehovet, samt på vilket sätt de tror vi att vi kan hitta talanger på oväntade sätt.

 

Med på frukosten är även Anna Forsman, näringspolitisk ansvarig Fastighetsägarna MittNord som kommer presentera resultatet från rapporten Cityindex Piteå där vi får se hur väl stadskärna har återhämtat sig efter coronapandemin. Hur ser omsättningsutvecklingen ut i en rad branscher? Rapporten är ett viktigt verktyg för att kunna mäta ett framgångsrikt arbete med stadskärnans utveckling.

 

Slutligen kommer Johan Johansson, Företagsrådgivare på Sparbanken Nord för att prata omvärldsanalys med inriktning på inflation räntor.

 

Välkomna!

Månadens frukostvärd
Kommande datum

Kontakt

Vill du bli Guldpartner eller Frukostvärd med attraktiv exponering i samband med frukostarna. Kontakta Ann Vikström på Nolia för mer information.

Ann.vikstrom@nolia.se eller 070-325 29 77

 

Har du frågor eller synpunkter?

Kontakta Stina Eriksson på Näringslivsavdelningen
Stina.Eriksson@pitea.se 0911-69 70 88